Tradekan sairauskassan edustajiston ehdokasasettelu on saatu päätökseen

Ehdokasasettelu oli käynnissä 9.-30.9.2024 välisenä aikana kuudella alueella: Etelä-Suomi, Länsi- ja Sisä-Suomi, Lounais-Suomi, Itä-Suomi, Pohjois-Suomi sekä Lappi. Ehdokasasettelun määräaikaan mennessä saimme iloksemme runsaasti ehdokkaita kaikista konserneista, joten iso kiitos kaikille ehdokkaille jo tässä kohtaa kiinnostuksesta Tradekan sairauskassan edustajistoa kohtaan! Ehdokasasettelun lopputulemana etenemme osassa alueita vaaleihin ja osassa alueita ehdokkaat on saatu valittua ilman vaaleja.

Tradekan sairauskassan keskusvaalilautakunta totesi kokouksessaan 4.10.2024 vaalien järjestämisestä seuraavanlaisesti perustuen ehdokasasettelun tuloksiin:

Etelä-Suomi (haussa 4 edustajaa ja 4 varaedustajaa)

4 edustajaa ja 4 varaa ehdolla – VALITAAN SUORAAN, EI VAALEJA

Länsi- ja Sisä-Suomi (haussa 2 edustajaa ja 2 varaedustajaa)

6 edustajaa ja 4 varaa ehdolla – JÄRJESTETÄÄN VAALIT

Lounais-Suomi (haussa 1 edustaja ja 1 varaedustaja)

3 edustajaa ja 2 varaa ehdolla – JÄRJESTETÄÄN VAALIT

Itä-Suomi (haussa 1 edustaja ja 1 varaedustaja)

1 edustaja ja 1 vara ehdolla – VALITAAN SUORAAN, EI VAALEJA

Pohjois- Suomi (haussa 1 edustaja ja 1 varaedustaja)

2 edustajaa ja 2 varaa ehdolla – JÄRJESTETÄÄN VAALIT

Lappi (haussa 1 edustaja ja 1 varaedustaja)

3 edustajaa ja 2 varaa ehdolla – JÄRJESTETÄÄN VAALIT

Koska Etelä-Suomen ja Itä-Suomen osalta ehdokkaita saatiin vaalipiireissä enintään se määrä mitä on edustajiston vapaita paikkoja, ei vaaleja suoriteta näiden alueiden osalta, vaan ehdokkaat valittiin tehtävään ilman vaaleja (liitteenä Tradekan sairauskassan valittu edustajisto vuosille 2025-2028 näiden alueiden osalta). Onnittelut valituiksi tulleille edustajille ja varaedustajille!

Muilla alueille vaalit järjestetään sähköisesti 4.-18.11.2024 välisenä aikana. Äänestykset toteutetaan alueittain oman kotikunnan mukaan ja äänestää voivat kaikki oman alueensa sairauskassan jäsenet alueensa ehdokkaita. Äänestyslinkki toimitetaan äänestyksen alkamispäivänä eVaali.fi-sivuston kautta kaikille äänivaltaisille siihen sähköpostiosoitteeseen, mikä Tradekan sairauskassalla on jäsenestään tiedossa. Linkki on henkilökohtainen ja vaatii sähköisen tunnistautumisen esim. pankkitunnuksilla. Onnea ehdokkaille tuleviin vaaleihin!

Lisätietoja Tradekan sairauskassan edustajiston vaaleista löytyy osoitteesta https://www.tradekansairauskassa.fi/. Lisätietoja voi pyytää myös sähköpostitse emilia.haapaniemi@tradeka.fi.